Poslovne usluge

Kako bismo olakšali novo osnovanim tvrtkama izlaz na tržište, pripremili smo paket usluga pod nazivom “Sve i sad”. Cilj ove usluge je da vam uštedi vrijeme, a samim time i dodatne troškove pri obavljanju administrativno birokratskih obaveza propisanih zakonom. Sve što će vam trebati na početku poslovanja pripremili smo kroz slijedeće grupe usluga:

Administrativne usluge

Registracija tvrtke
Ishodovanje radnih dozvola
Ishodovanje boravišnih dozvola
Računovodstvene usluge
Prijave radnika
Stvarna tajnica

Kreativne usluge

Design logotipa i vizuala
Priprema grafičkih materijala
Design i izrada pečata
Izrada web stranica

Tehničke usluge

Hosting usluge
IT usluge
CRM/customer support rješenja

Partnerske usluge

U suradnji sa našim partnerima, u mogućnosti smo ponuditi vam dodatne usluge poput izrade marketinškog materijala, prijevoda dokumentacije kod ovlaštenih prevoditelja. Isto tako možemo za vas pripremati zakonski obaveznu službenu dokumentaciju za knjigovodstvo, te vam pomoći odabrati profesionalni knjigovodstveni servis. Kako bismo podržali vaše poslovanje u svakom trenutku, razvijamo vlastite dodatne usluge kao i našu profesionalnu partnersku mrežu koja vam stoji na raspolaganju. Izdvojili smo za vas partnerske usluge za čiju profesionalnost i razinu kvalitete garantiramo:

Odvjetničke usluge (ovlašteni odvjetnički ured)
Knjigovodstvene usluge (ovlašteni knjigovodstveni servis)
Zaštita na radu
Prijevod dokumenata
Usluge tiskanja

Zaštita podataka

U našem poslovanju veliku pozornost stavljamo na zaštitu svih podataka koje nam klijenti ustupaju. Našim smo klijentima, uz ostale usluge, u mogućnosti ponuditi „sigurnu sobu“ za sastanke osiguranu na najvišoj razini. Ukoliko imate potrebu održati sastanak na kojem se iznose povjerljive i za tvrtku važne informacije, spremni smo osigurati okruženje na lokaciji koju sami odaberete. Isto tako postoji mogućnost da nama prepustite odabir adekvatne lokacije. Javite nam se s detaljima vašeg zahtjeva.

Safe

Za sve dodatne informacije ili upit o našim poslovnim uslugama uputite nam poruku sa podnožja ove stranice