Otvorite vaš virtualni ured na atraktivnoj adresi u strogom centru Zagreba

Vaš virtualni ured u Zagrebu

Uzdignite svoje poslovanje na novu razinu odabirom prestižne lokacije u Zagrebu za adresu vaše tvrtke. Uz impresivnu simboliku, lokacija broja 60 je među atraktivnijim lokacijama u Zagrebu ali i u Hrvatskoj. Smještena u srcu Zagreba, tek na 5 minuta šetnje od središnjeg Trga Bana Jelačića, dok se u blizini nalaze još i Cvjetni trg te slavni Britanac.

Zašto virtualni ured?

Našom uslugom virtualnog ureda smanjujete troškove poslovanja jer ne morate unajmiti poslovni prostor, plaćati režije, kupiti opremu, niti zaposliti osoblje. Na taj način optimizirate vaš rad i usluge koje pružate te ostavljate dojam ozbiljne i profesionalne tvrtke. Time izbjegavate brojne komplikacije oko prijavljivanja najma u privatnom domu, a Vaši potencijalni klijenti imat će više povjerenja u tvrtku koja posluje u srcu Zagreba.

Poslovne usluge

Trebate logističku pomoć pri osnivanju tvrtke? Želite savjet kako posložiti buduće poslovanje? Razmišljate o rebrandingu tvrtke i postavljanju nove strategije poslovanja? Naš stručni tim stoji vam na raspolaganju za sve vaše poslovne potrebe. Zajedno ćemo naći najbolja rješenja za vaš rast i optimizaciju poslovanja. Obratite nam se s povjerenjem.

Lokacija virtualnog ureda - Ilica 60

Simbolika i značaj

Broj 6 simbolizira načelo harmonije i stabilnosti. U Kini broj šest simbolizira sklad, savršenu ravnotežu i povezuje se sa nebom. U modernoj zapadnoj kulturi ovaj broj simbolizira sreću. Vibracija šestice predstavlja istinu, red i pravdu. Broj 6 zauzima jedinstvenu poziciju mentalne snage i simbolizira stvaranje.